[Přeskočit k obsahu]

logo
Přihlásit

Zapomněli jste heslo?     Zaregistrovat se

telefon 739 603 779

email info@nwproradost.cz

Jitka Hadová

Jitka Hadová

Certifikovaná instruktorka

Na 1. Máje pochodovali kolem unhošťských mlýnů stovky účastníků velmi zdařilé akce Nordic Walking Tour 2014.

Slunné počasí vítalo již od rána na unhošťském náměstí stovky příznivců nejen nordic walkingu, ale i maminek s kočárky a ostatních účastníků již tradiční prvomájové akce v rámci Nordic Walking Tour 2014.

Kolem 9. hodiny začala registrace prvních účastníků, kteří v rámci drobného startovného obdrželi sušenku, energetickou tyčinku, nápoj a drobné reklamní předměty.  Samozřejmostí byla možnost zapůjčení nebo i zakoupení nordic walkingových holí.

Stejně jako loni i letos byly připraveny a vyznačeny dvě trasy – kratší o délce necelých 7 km a delší 13 km. Ti, kteří se rozhodli absolvovat delší trasu, měli výlet zpestřený o prohlídku Proškova mlýna i s odborným výkladem pana mlynáře Bočka. Po 10. hodině kvalifikovaní instruktoři Honza a Jitka začali s povinnou rozcvičkou a protahováním, aby všichni vyrazili na trať dobře připraveni. Přesně na čas v 10.30 hodin odstartoval předseda ČKNW Radek Douša tuto velmi zdařilou akci a dvě stovky účastníků s úsměvem na tváři vyšly na procházku údolím Kačáku a Černého potoka.

Cestou byla opět, jak již je na akcích ČKNW pravidlem, velmi dobrá nálada. Cíl byl na hřišti v Unhošti, kde všechny čekala zasloužená odměna v podobě buřtů s chlebem a hořčicí, které si pochodníci opékali na připraveném táboráku. Kolem 14.00 následovalo losování tomboly. Jako lístek do tomboly posloužily vstupenky na akci a jako vždy do tomboly přispěli již tradiční partneři Tour. Poté někteří zůstali a vychutnávali krásný slunný den při posezení s přáteli a plánováním účasti na dalších akcích NW TOUR 2014. Velké poděkování patří hlavně organizátorům a partnerům akce: Město Unhošť, Česká průmyslová zdravotní pojišťovna,  Radio RELAX, Dare2b, Earth Power a další. Určitě se za rok na 1. Máje s vámi rádi potkáme opět v Unhošti.

Více informací o celém projektu Nordic Walking Tour 2014 najdete na www.cknw.cz a www.nordicwalkingtour.cz

Komentáře k článku

Přidat komentář

K článku zatím nebyl vložen žádný komentář.

Nejbližší akce

V nejbližší době nechystáme žádné akce.

O nordic walkingu

Historie
Hlavní přednosti
Jaké zvolit vybavení
Základy techniky
Jak trénovat

Hlavní menu

Kalendář akcí
Články a fotky
Reference
Služby a ceny
Vybavení
Kontakty
Mapa webu

Nejbližší akce

V nejbližší době nechystáme žádné akce.

Kdo za tím stojí

Jitka Hadová

Jitka Hadová

Certifikovaná instruktorka

 

info@nwproradost.cz

(+420) 739 603 779