[Přeskočit k obsahu]

logo
Přihlásit

Zapomněli jste heslo?     Zaregistrovat se

telefon 739 603 779

email info@nwproradost.cz

Jitka Hadová

Jitka Hadová

Certifikovaná instruktorka

Historické město Tábor opět po roce vítalo další zastavení Nordic Walking Tour 2015.

V sobotu 9. května 2015 dopoledne se všichni zájemci o vyzkoušení si této zdraví přínosné fitness aktivity dostavili na Žižkovo náměstí v Táboře. Počasí navzdory pošmournému ránu vydrželo, objevilo se i sluníčko a oproti minulému roku se teploty vyšplhaly o mnoho výše. Na start se od ranních hodin trousili první zájemci, kteří si chtěli vyzkoušet tuto zdraví velmi prospěšnou aktivitu. Plně se jim věnovaly dvě instruktorky – hlavní stálice Jitka Hadová a zdatně jí pomáhala místní instruktorka Mirka Ryslová s malou Kačenkou v bříšku. Skupinka natěšených účastníků vyrazila kolem 11:00, po nezbytné instruktáži, rozcvičce a protažení, na cca 7,5 km dlouhou trať.

Cesta vedla přes Klokoty, Harrachovku, Vlčím dolem až k Pintovce a zčásti i po naučné stezce jsme se vraceli na místo startu a cíle.

Výšlap skončil opět na Žižkově náměstí, kde se hned po doražení do cíle se předseda ČKNW Radek Douša ujal losování tomboly (tímto patří poděkování všem partnerům táborského zastavení NWT, kteří do tomboly přispěli). Po ukončení losování pobyly ještě hloučky nadšených nordic walking vyznavačů na náměstí a ještě předtím, než se postupně rozprchli do místních restaurací na oběd, měli možnost si užít swingového koncertu a později i pěkného vystoupení Wabiho Daňka, které probíhaly na hlavním pódiu.

Táborské dostavení se velice vydařilo, počasí vydrželo a po cestě jsme se opět kromě nacvičování správné techniky a konzultování metodiky kondičního tréninku měli možnost seznámit s celou řadou zajímavých spoluchodců, takřka ze všech koutů Čech, kteří se akce účastní ať již tradičně, anebo přišli poprvé. Každopádně jsme se domluvili na viděnou za rok a s některými případně i dříve na dalších plánovaných akcích Nordic Walking Tour 2015.

Velké poděkování patří generálnímu partnerovi Lesy ČR, s.p., ale i ostatním partnerům: Česká průmyslová zdravotní pojišťovna, Garmin Czech s.r.o., WT Concept s.r.o., Nordic walking pro radost a další.

Komentáře k článku

Přidat komentář

K článku zatím nebyl vložen žádný komentář.

Nejbližší akce

V nejbližší době nechystáme žádné akce.

O nordic walkingu

Historie
Hlavní přednosti
Jaké zvolit vybavení
Základy techniky
Jak trénovat

Hlavní menu

Kalendář akcí
Články a fotky
Reference
Služby a ceny
Vybavení
Kontakty
Mapa webu

Nejbližší akce

V nejbližší době nechystáme žádné akce.

Kdo za tím stojí

Jitka Hadová

Jitka Hadová

Certifikovaná instruktorka

 

info@nwproradost.cz

(+420) 739 603 779