[Přeskočit k obsahu]

logo
Přihlásit

Zapomněli jste heslo?     Zaregistrovat se

telefon 739 603 779

email info@nwproradost.cz

Jitka Hadová

Jitka Hadová

Certifikovaná instruktorka

Poslední předprázdninové zastavení Nordic Walking Tour 2014 se konalo poprvé za dobu své existence v Řevnicích u Prahy.

Sobotní předpověď tropických teplot neodradila desítky příznivců nordic walkingu, ti dorazili do Řevnic u Prahy z různých koutů České republiky.

Opravdu letní  počasí vítalo v sobotu 7. června 2014 v parku před Zámečkem v Řevnicích skupinky příznivců nordic walkingu různých věkových kategorií.

Kolem půl desáté začala registrace prvních účastníků, kteří v rámci drobného startovného obdrželi energetickou tyčinku, nápoj a drobné reklamní předměty.  Samozřejmostí byla možnost zapůjčení nebo i zakoupení nordic walkingových holí.  V půl jedenácté přivítal přítomné předseda ČKNW Radek Douša a předal slovo řevnickému garantovi této akce Honzovi Čermákovi, který všem přítomným vysvětlil délku tras, značení, kudy povedou, co zajímavého uvidí a další informace. Před jedenáctou hodinou provedl instruktáž i s rozcvičkou Honza Holeček a v 11,00 na vycházku okolím Řevnic vyrazily desítky příznivců nordic walkingu. Možná jste někteří měli tu čest v sobotu dopoledne potkat nekonečného hada nadšenců s hůlkami v řevnických lesích.

Opravdu profesionálně připravili Honza a Alena Čermákovi obě trasy v délce 4,2 a 8,9 km. Všichni účastníci chválili, jak byli trasy perfektně značené a celá akce včetně propozic, popisu příjezdu k místu registrace atd. skvěle připravena. Na trati panovala, jak již je na akcích ČKNW pravidlem, velmi dobrá nálada a po návratu čekalo na účastníky skvělé občerstvení v místní hospůdce – studené točené, gulášovka a nebo například tolik v Česku oblíbený „smažák“. Kolem půl druhé produkční tým spustil tolik očekávanou tombolu. Těm, kteří měli štěstí a vyhráli, patří gratulace, ostatním bude přát štěstěna třeba na příštích akcích NW TOUR 2014.

Po skončení akce někteří zůstali a vychutnávali krásný slunný den při posezení u místní fontánky, kde se právem po turistickém výkonu chladili nebo zašli se svými novými přáteli na něco dobrého  a domlouvali  účast na dalších akcích NW TOUR 2014. Velké poděkování patří hlavně organizátorům akce Aleně a Honzovi Čermákovým, generálnímu partneru NW TOUR 2014 společnosti Lesy ČR, společnosti PROSPORT, městu Řevnice  a dalším partnerům akce: Dare2b a Earth Power. Určitě se s vámi rádi potkáme na prázdninovém zastavení ve Svitavách.     

Více informací o celém projektu Nordic Walking Tour 2014 najdete na www.cknw.czwww.nordicwalkingtour.cz a facebooku.

Rada ČKNW

Komentáře k článku

Přidat komentář

K článku zatím nebyl vložen žádný komentář.

Nejbližší akce

V nejbližší době nechystáme žádné akce.

O nordic walkingu

Historie
Hlavní přednosti
Jaké zvolit vybavení
Základy techniky
Jak trénovat

Hlavní menu

Kalendář akcí
Články a fotky
Reference
Služby a ceny
Vybavení
Kontakty
Mapa webu

Nejbližší akce

V nejbližší době nechystáme žádné akce.

Kdo za tím stojí

Jitka Hadová

Jitka Hadová

Certifikovaná instruktorka

 

info@nwproradost.cz

(+420) 739 603 779