[Přeskočit k obsahu]

logo
Přihlásit

Zapomněli jste heslo?     Zaregistrovat se

telefon 739 603 779

email info@nwproradost.cz

Jitka Hadová

Jitka Hadová

Certifikovaná instruktorka

V sobotu 19.4.2014 odstartoval svým prvním zastavením další ročník Nordic Walking Tour, kterou pořádá Český klub nordic walkingu (ČKNW). Tour odstartovala v Praze, v Kunratickém lese, již tradičně v restauraci Na tý louce zelený.

Jako loni i letos byly připraveny a vyznačeny dvě trasy – kratší o délce 3.5km a delší 7.5km. Organizační tým se dostavil již v brzkých ranních hodinách a vzhledem ke stále ještě chladným ránům se za srkání horkého čaje jal připravit vše potřebné. Zároveň instruktorky, tentokrát Jitka a Štěpánka (oblíbený Honza se tentokrát nedostavil, nicméně už se těší na jedno z dalších připravovaných setkání – a to 1.5. v Unhošti), vyrazily značit trasu.

Počasí bylo ovšem jako na objednávku. Navzdory chladnému ránu se do startu akce v 11.30 stačilo oteplit na příjemných 15 stupňů a obloha tak nabídla účastníkům naprosté „azůro“. Po přivítání, krátké rozcvičce a prezentaci správné techniky vyrazila skupina téměř šedesáti natěšených účastníků na vytyčené trasy.

Cestou byla opět, jak již je na akcích ČKNW pravidlem, velmi dobrá nálada. Účastníci dorazili buď ve skupinkách, ale navzdory tomu, že někdo dorazil sám, vzápětí se zpravidla dal do řeči s ostatními. Po akci opět v několika případech následovala výměna kontaktů a domluva ohledně účasti na příští akci. Jako v předchozích ročnících tedy i letos je Tour nejen sportovní, ale také společenskou událostí.

Všichni účastníci dorazili zpět do prostor restaurace nejpozději kolem 14.00 a poté, co se zaslouženě občerstvili, následovalo losování tomboly. Jako lístek do tomboly posloužily vstupenky na akci a jako vždy do tomboly přispěli již tradiční partneři Tour. Následovala volná zábava a posezení spojené s opalováním se s novými i starými přáteli na zahrádce restaurace ve společnosti orosených skleniček. Co si víc přát - po výkonu chutná!

Tímto tedy můžeme považovat Tour za úspěšně zahájenou a těšíme se na pravidelné setkávání i na následujících akcích roku 2014!

Sledujte weby www.cknw.cz a www.nordicwalkingtour.cz.

Rada ČKNW

Komentáře k článku

Přidat komentář

K článku zatím nebyl vložen žádný komentář.

Nejbližší akce

V nejbližší době nechystáme žádné akce.

O nordic walkingu

Historie
Hlavní přednosti
Jaké zvolit vybavení
Základy techniky
Jak trénovat

Hlavní menu

Kalendář akcí
Články a fotky
Reference
Služby a ceny
Vybavení
Kontakty
Mapa webu

Nejbližší akce

V nejbližší době nechystáme žádné akce.

Kdo za tím stojí

Jitka Hadová

Jitka Hadová

Certifikovaná instruktorka

 

info@nwproradost.cz

(+420) 739 603 779